Bericht versturen
CHINA Polyesterstapelvezel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Business Enquiries

Telefoonnummer : 86-0512-87650616

Free call

Het Garenstof Show20DIFS-2023 van Dhakaint'

August 16, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Het Garenstof Show20DIFS-2023 van Dhakaint'

De beste Heer/Mevrouw,

Wij hebben het genoegen om onze oprechte uitnodiging voor u uit te breiden om de aanstaande het Garenstof Show20DIFS-2023 bij te wonen van Dhaka Int. Als beroemd textieltechnologiebedrijf, zijn wij geëerd om onze producten en deskundigheid bij deze grote tentoonstelling te demonstreren.

De tentoonstelling zal vanaf 13 aan 16 September, 2023, op het Centrum van de de Vriendschapstentoonstelling van Bangabandhu Bangladesh-China in Dhaka, Bangladesh plaatsvinden. Dit moderne tentoonstellingstrefpunt verstrekt een ideaal platform voor exposanten en bezoekers om op elkaar in te werken en hun dienstenaanbod te demonstreren.

Ons cabineaantal is B289, en wij zouden het genoegen hebben om u in onze cabine tijdens de tentoonstellingsuren van 10:30 AM in 7:30pm welkom te heten. Wij zullen onze recentste textieltechnologieën en producten, demonstreren en zullen met u onze recentste innovaties en ontwikkelingen in de textielindustrie delen.

SUZHOU MAAKT IT TECHNOLOGIEco., is Ltd een hoogst ervaren en achtenswaardig bedrijf op het gebied van textieltechnologie. Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van onze klanten van de textieloplossingen van uitstekende kwaliteit en het drijven van de industrievorderingen. Wij geloven dat uw bezoek een uitstekende mogelijkheid voor u om over onze producten en technologische vorderingen zal bieden te leren.

Wij verheugen ons op uw aanwezigheid en het delen van deze opwindende tentoonstelling met u. Indien u om het even welke verdere informatie vereist of om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. Dank u!

Hoogachtend,
SUZHOU MAAKT TOT HET TECHNOLOGIEco., LTD

laatste bedrijfsnieuws over Het Garenstof Show20DIFS-2023 van Dhakaint'  0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in